Culinaria: 1989—prezent

Index · Secolele XVII—XVIII · Secolul XIX · 1901—1947 · 1947—1989 · 1989—prezent · Referință · Altele

Bucate, vinuri și obiceiuri românești

Radu–Anton Roman, Bucate, vinuri și obiceiuri românești, Editura Paideia, 1998. [Conține bibliografie.]

Ediția „nouă, îndelung revăzută și mult adăugită” din 2001.

Carte de Bucate Românești

Georgeta Roșu, Horia Bernea (ilustrații), Carte de Bucate Românești / Romanian Cookery Book, Editura Fundației Culturale Române, București, 2000.

Apare din nou la editura RAO în 2003.

Carpathia

Irina Georgescu, Carpathia. Food from the heart of Romania, Frances Lincoln, London, 2020. ISBN 9780711241824.

Ierburi uitate

Mona Petre, Ierburi uitate. Noua bucătărie veche., Editura Nemira, București, 2021. ISBN 9786064312297. [Conține bibliografie.]