Culinaria: Altele

Introducere · Secolele XVII—XVIII · Secolul XIX · 1901—1947 · 1947—1989 · 1989—prezent · Referință · Altele

Notă: Această bibliografie este în lucru, iar organizarea ei nu este finalizată. Pentru a cita Culinaria: o bibliografie a bucătăriei românești, folosiți URL-ul permanent https://llll.ro/culinaria/.

Apicius – De re coqvinaria

O carte din Secolul I. Vezi detalii pe Wikipedia, citește versiunea bilingvă latină-engleză pe Project Gutenberg. Ediția bilingvă latină/română:

Apicius, Theodor Georgescu (trad.), De re coqvinaria · Arta culinară sau bucătăria în Roma antică, Editura Albatros, București, 2003.

Fiziologia gustului

Brillat–Savarin, Fiziologia gustului, Editura Meridiane, București.

Culinaria

Кулинария [Culinaria], Moscova, 1955.

Cartea despre mâncăruri sănătoase și gustoase

Книга о вкусной и здоровой пище [Cartea despre mâncăruri sănătoase și gustoase], Moscova, 1954.

Detalii pe Wikipedia (EN). Ascultă episodul 99% Invisible despre această carte.

Olga and Pavel Syutkin, CCCP Cook Book, FUEL Publishing, Londra, 2015. ISBN 9780993191114.

Omnivor

Ultima actualizare: